Monday, January 29, 2007

Penulis vs Pengulas?

“Artists don’t talk about art. Artists talk about work. If I have anything to say to young writers, it’s stop thinking of writing as art. Think of it as work.” ~Paddy Chayefsky
“Scriptwriting [for film] is the toughest part of the whole racket . . . the least understood and the least noticed.” ~Frank Capra
"There is no such thing as a creative person; there are just sharp observers with sensitive hearts." ~Yasmin Ahmad
"Blog aku ni semakin hari semakin lari dari tujuan asalnya iaitu penulisan skrip! Sekarang dah jadi blog pengulas filem? Apa sudah jadi?" ~Ajami Hashim

6 comments:

Mr. Manager said...

A blog is a living, breathing entity. Let it grow.

bicaraskrip said...

my dear readers!

pls go to mr.manager's blog & give ur comment to reply the 'tohmahan' about the Msian event!

mr.manager > sabar deknon!

rewan ishak said...

Ajami... Mari kita tgk pembikin filem independent di Indonesia bikin filem. Feel free to read my latest entry.

DBI said...

ajami--tak per lah lari pun...mengulas filem dari perspektif penulisan skrip...boleh jugak kan..
aper kes kat blog mr manager??? DBI silent reader jer kat situ...

Azer Mantessa said...

my goodness, all the while i've been writing as art ... yikes

Budiey said...

jadilah kedua-duanya... samada penulis atau pengulas yang penting blog ini sudah menjadi rujukan asas saya dalam mengenal filem.

Sepatutnya blog seperti ini sudah lama wujud di Malaysia.