Thursday, December 06, 2007

BUAL SANTAI: Ajami Hashim & Osman Ali [pt.3]


Halal Haram - Bront Palarae [Anak Halal ost]
uh! wau! wau! wau!..
malam sepi tanpa bintang timur
hidupku kini tidak teratur
menanti bulan jatuh bertabur
segala mimpi aku termakbul
uh! wau! wau! wau!..
mencari arah hidup ke mana
dalam kembara penuh tipu daya
manusia dengan cara-caranya
fikir mereka raja di dunia
kadangkala kita lupa
bahawa Dia berkuasa
menentukan segalanya
aku hidup kini hanya kerna cintamu
dan kamu di sini hanya untuk cintaku
biarkan mereka hancurkan semua
asalkan kamu di sisiku
uh! wau! wau! wau!..


4 comments:

ajami said...

kamal said...
site nie macam2 ada... teruskan..
hi bro apa khabar? cuba try test tengok kasi komen, masa buat script saya terpengaruh dengan 'al iktiroof' maka jadi laa the fragmented

http://www.nationalgallery.org.uk/

my new docu plak nak mencari melayu 'Tak Melayu Hilang di London' jumpanya The Pathfinders'melalui kata2 m. nasir Kita menari bukan sebarang tarian
Asalnya dari tanah orang-orang pilihan
Bila terdengar masnawi ciptaan maulana
Ku bunuh nafsu lebur rantainya dari badan

Hingga hilang bangga diri
Berani hidup berani mati
Bagai musafir bertemu janji
Ini Darwis sudah gila berahi

Merahnya tekadmu
Mewarnakan kalam
Memancarkan wajah-wajah
Yang berupa-rupa dalam kesatuan

Menyanyilah.. la..la..la..
Bersajaklah.. la.. la..la..

docu nie nanti baru load kt dlm blog tapi cerita dia tah hapa..hapa

thanks bro

Fri Dec 07, 05:54:00 AM 2007

>> Kamal, TQ.. i tepaksa delete & paste blk komen kau coz setting blog aku bengong plak bila kau buh url tuh!.. huhu!

Azer Mantessa said...

selamat hari raya aidil adha ... maaf zahir dan bathin dan selamat menyambut tahun baru 2008.

kamaruladli said...

arkhh... tak tgk lagik anak halal! dem...

rai said...

Salam Brader Ajami,

Isyh...nak pi tengok anak halal!Tak dan lagi.Waaargh!

Semester ni kena kembali menjadi 'cikgu drama'. Student ada dekat 200 orang,tu diaa!Sesiapa yg kerek lagi mcm semester lepas,siaplah!I panggil you jadi pengkritik baru depa tahu!